Aparat Alungat Pasarile

Prezenta pasarilor in zonele locuite incomodeaza pe de o parte din cauza murdariei(excrementelor) care devin corozive pe de alta parte se pot contracta boli pe care acestea le transmit (encefalita,toxoplasmoza, salmonela,sindromul Newcastle, tenia,etc.).
Pe langa acestea pasarile sunt purtatoare de purici, capuse si alte boli sau paraziti.

Acest dispozitiv este echipat cu senzor de miscare care actioneaza la apropierea pasarilor din zbor si alarma acustica impiedicand pasarile sa se apropie de suprafata acoperita de dispozitiv( 10 m ).
Alarma acustica are volumul reglabil de asemenea se poate regla distanta pe care dorim sa actioneze senzorul de miscare (1-10 m)

Detalii Tehnice:
Acoperire: 10 m
Alimentare : 230 V (sursa alimentare inclusa)
Uz: exterior
Dimensiuni :15,5 x 15,5  x 7 cm

Produs in Spania
Garantie 24 luni

Pret: 369.09 Lei

Cautari recente:

aparat de alungat pasari,aparat de alungat pasarile,aparate alungat pasari,dispozitive de alungat pasari,aparat alungat pasari,dispozitiv de alungat pasarile,dispozitiv alungat pasari,alungat pasari,dispozitiv de alungat pasari,goarna pentru grauri,andepartare vrabiilor,aparat de alungat grauri,aparat pt speriat porumbei,aparat de alungat padari,dispozitiv alungat grauri,aparate care alunga pasarile,aparat de indepartat vrabii,speriat pasari

4 Responses to Aparat Alungat Pasarile

 1. angela

  Buna ziua,
  AS dori un dispozitiv care alunga graurii …
  ma puteti ajuta
  da ti mi detalii cu privire la magazinul dvs

  locatie … tel
  multumesc
  angela

 2. Bratu Ionel

  As avea nevoie de un aparat de alungat vrabiile, la o casa de vacanta din lemn cu suprafata de 100 mp. Ce imi recomandati?

  • admin

   Buna ziua, pentru indepartarea vrabiilor va putem recomanda pentru suprafata respectiva un aparat cu senzor de miscare care emite ultrasunete si flash odata ce miscarea a fost depistata. Acesta se numeste Pestmaster Animal Away, acopera 100mp si costa 179.99 lei.

Spune-ti Opinia

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>