Anti Pasari

Pasarile sunt niste animale minunate. Este un lucru minunat sa le admiram cum zboara. Oricum cand acestea incep sa ne enerveze, nu le mai indragim.

Da, este pot fi minunate cand sunt pe cer, dar au nevoie si de un loc sa se odihneasca. Pot sta in copaci si sa ciripeasca toata ziua, dar daca vin pe acoperisul nostru si isi fac nevoile? Sau mai rau prin curtea dumneavoastra sau pe hainele dvs. Vrei sa le lasi sa stea acolo si sa faca nevoile sau vrei sa le indepartezi?

De ce poposesc pasarile in curtea noastra?

Motivul pentru care pasarile vin la noi in curte este pentru a cauta un loc de odihna , sau pur si simplu cand sunt in trece zboara deasupra casei si stau doar intr-un singur loc in aer. Un alt motiv bun de a veni la noi pe proprietate este deoarece aici gasesc mancare. De altfel ele va pot distruge si florile din gradina sau mai rau excrementele va pot distruge vopseaua masinii.

Cum putem opri pasarile?

Folosind produsele cu ultrasunete veti fi sigur ca le veti indeparta definitiv. O alta solutie buna sunt acele sisteme cu tepe care impiedica sa se aseze in anumite locuri, cum ar fi in centrul oraselor, pe cladiri importante, pe banci sau in alte locuri populate.

Produsele noastre recomandate Anti Pasari sunt:

Cautari recente:

anti pasari,plasa antipasari,sisteme anti pasari,antipasari,dispozitiv anti pasari,plasă contra păsărilor,sisteme antipasari,alungarea graurilor,aparat anti pasari,plase pasari,aparat anti grauri,anti vrabii,plasa pasari,cum pot fi alungate pasarele din livada,dispozitiv anti grauri,plase pentru pasari,dispozitive anti grauri,plase antipasari,dispozitiv cu ultrasunete de alungat grauri,sistem antipasari,antigrauri,dispozitiv antipasari,dispozitiv alungare grauri,plase anti pasari,aparate anti pasari,aparat speriat grauri,scapa de pasari,googleSperietoare de cirese contra graurilor,cum scap de vrabii,acoperis contra pasarilor,aparate pasarii,spray anti pasari,aparat antigrauri,aparat de speriat graurii din vie,aparat anti pasarii,aparat de alungat pasari,praktiker bt aparat de alungat grauri,pieptene anti pasari Praktiker,aparat alungat porumbei,aparat alungat pasarile,plasa inpotriva pasarilor,dispozitive de alungat graurii,ultrasunete speriat pasari,solutii pentru alungarea pasarilor,Anti păsări dedeman ro,aparat contra păsărilor,dispozitive pentru alungat pasari,aparat contra pasari,pieptan anti pasari,aparat contra graurilor,plasa copaci antipasari,pasari lasi,aparat contra grauri,vreau sa scap de vrabiile din livada,ultrasunete pasari,anti grauri,anti pasari pentru livada,scapa de porumbei,Praktiker constanta plasa contra păsărilor,aparat anti pasari praktiker,www dispozitiv antigrauri,aparat antipasari,aparat cu ultrasunete unde se gasesc pentru pasari,dispozitiv de alungat porumbei,dispozitiv de alungat pasari,aparat grauri,cum pot alunga vrabiile,contragraurilor,apatat anti pasari bt praktiker,aparate pentru speriat pasarile daunatoare din livezi,aparate pentru alungat pasarile,aparat pentru alungat graurii,aparate de speriat grauri,aparate antipasari,aparat pentru speriat pasarile,aparat vrabii,aparat ultrasunete pentru grauri,cum pot scapa de vrabii,aparat de speriat pasari dedeman,cum scap de vrabii sub streasina casei,dispozitiv de alungat grauri,dispozitiv de alungarea graurilor,dispozitiv cu ultrasunete pentru pasari,aparat de alungat grauri,cum poti speria pasarile,dispozitiv anti pasari pentru acoperis,aparat de alungat vrabiile,dispozitiv alungat porumbei,dispozitiv alungat grauri,aparat de izgonit pasari,cum se alunga graurii din livezi si vii,cum scapam de porumbei,aparat pt speriat porumbei
Taguri: , , , , ,

5 Responses to Anti Pasari

 1. takacs

  ANTI VRABIIIIII!! buna mar interesa o scula de asta dar rugamintea mea este sa nu ma fraieriti si dumneavoastra ca si alti cu aparate care mai bine le aduna decat sa le tine departe de casa! astept o recomandarea!! PS.pentru cainii vecini aveti ceva?? cu stima Takacs tel 0744629011

 2. Şerban Constantin

  Am o grădină cu livadă, vie şi legume de 1000 mp (25/40 m). Calamitatea cea mai mare o constituie graurii. Aş dori să-mi daţi o soluţie de apărare :plasă, aparat în vederea achiziţiei.Funcţie de răspunsul D-vs, mai mulţi proprietari din zonă vor comanda acest produs întrucât sunt disperaţi de daunele provocate de aceste păsări.
  Cu stimă
  ŞC

 3. takacs

  as vre sa indepartati acest anunt de pe paginea dv! takacs
  26 februarie 2012
  ANTI VRABIIIIII!! buna mar interesa o scula de asta dar rugamintea mea este sa nu ma fraieriti si dumneavoastra ca si alti cu aparate care mai bine le aduna decat sa le tine departe de casa! astept o recomandarea!! PS.pentru cainii vecini aveti ceva?? cu stima Takacs tel 0744629011

  • admin

   Buna ziua, pentru vrabii va putem recomanda un aparat pe baterie, cu senzor de miscare, care emite ultrasunete si un flash orbitor pt pasari, doar atunci cand acestea trec prin dreptul aparatului. Acesta se numeste Pestmaster Animal Away, si-l gasiti pe site-ul nostru la pretul de 179.99 lei. Impotriva cainiilor vecinilor va putem recomanda tot aparate cu ultrasunete, care sa nu va deranjeze pe dvs sau pe vecini, si care se activeaza atunci cand simte latratul cainelui, pentru a-l potoli. Acesta dispozitic este la pretul de 208.99. Pentru mai multe informatii si detalii consultantii nostri va stau la dispozitie la nr de telefon 0758.101.203.

Spune-ti Opinia

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>