Anti Pasari

Pasarile sunt niste animale minunate. Este un lucru minunat sa le admiram cum zboara. Oricum cand acestea incep sa ne enerveze, nu le mai indragim.

Da, este pot fi minunate cand sunt pe cer, dar au nevoie si de un loc sa se odihneasca. Pot sta in copaci si sa ciripeasca toata ziua, dar daca vin pe acoperisul nostru si isi fac nevoile? Sau mai rau prin curtea dumneavoastra sau pe hainele dvs. Vrei sa le lasi sa stea acolo si sa faca nevoile sau vrei sa le indepartezi?

De ce poposesc pasarile in curtea noastra?

Motivul pentru care pasarile vin la noi in curte este pentru a cauta un loc de odihna , sau pur si simplu cand sunt in trece zboara deasupra casei si stau doar intr-un singur loc in aer. Un alt motiv bun de a veni la noi pe proprietate este deoarece aici gasesc mancare. De altfel ele va pot distruge si florile din gradina sau mai rau excrementele va pot distruge vopseaua masinii.

Cum putem opri pasarile?

Folosind produsele cu ultrasunete veti fi sigur ca le veti indeparta definitiv. O alta solutie buna sunt acele sisteme cu tepe care impiedica sa se aseze in anumite locuri, cum ar fi in centrul oraselor, pe cladiri importante, pe banci sau in alte locuri populate.

Produsele noastre recomandate Anti Pasari sunt:

Cautari recente:

anti pasari,plasa antipasari,sisteme anti pasari,antipasari,dispozitiv anti pasari,plasă contra păsărilor,alungarea graurilor,plase pasari,sisteme antipasari,aparat anti pasari,aparat anti grauri,anti vrabii,plasa pasari,cum pot fi alungate pasarele din livada,dispozitiv anti grauri,plase pentru pasari,plase antipasari,dispozitive anti grauri,dispozitiv cu ultrasunete de alungat grauri,sistem antipasari,plase anti pasari,antigrauri,dispozitiv alungare grauri,yhs-per_003,solutii contra pasarilor,yhs-fh_lsonsw,dispozitiv alungat pasari,protectie la acoperis contra pasarilor,yhs-default,yhs-elex_myv9,aparat antigrauri,dispozitive de acoperis alungat pasari,ACCESORII ANTIPASARI,contra grauri,cum alungam porumbeii,cum sa scap de vrabii de la acoperis,yhs-fullyhosted_003,sisteme protectie porumbei baia mare,praktiker plasa pentru porumbei,zitiv anti pasari,plasa protectie pasari dedeman,alungarea pasarilor cu ultrasunete forum,aparat antipasari dedeman,dispozitive ultrasunete antipasari,pasarile sunt,Plasa anti grauri,plasa anti pasari,plasa antipasara obi,plasa de protectie pentru grauri copaci,plasa pasari dedeman,plasa pasari praktiker,alunga graurii
Taguri: , , , , ,

3 Responses to Anti Pasari

  1. takacs

    ANTI VRABIIIIII!! buna mar interesa o scula de asta dar rugamintea mea este sa nu ma fraieriti si dumneavoastra ca si alti cu aparate care mai bine le aduna decat sa le tine departe de casa! astept o recomandarea!! PS.pentru cainii vecini aveti ceva?? cu stima Takacs tel 0744629011

  2. Şerban Constantin

    Am o grădină cu livadă, vie şi legume de 1000 mp (25/40 m). Calamitatea cea mai mare o constituie graurii. Aş dori să-mi daţi o soluţie de apărare :plasă, aparat în vederea achiziţiei.Funcţie de răspunsul D-vs, mai mulţi proprietari din zonă vor comanda acest produs întrucât sunt disperaţi de daunele provocate de aceste păsări.
    Cu stimă
    ŞC

Spune-ti Opinia

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>