Anti Pasari

Pasarile sunt niste animale minunate. Este un lucru minunat sa le admiram cum zboara. Oricum cand acestea incep sa ne enerveze, nu le mai indragim.

Da, este pot fi minunate cand sunt pe cer, dar au nevoie si de un loc sa se odihneasca. Pot sta in copaci si sa ciripeasca toata ziua, dar daca vin pe acoperisul nostru si isi fac nevoile? Sau mai rau prin curtea dumneavoastra sau pe hainele dvs. Vrei sa le lasi sa stea acolo si sa faca nevoile sau vrei sa le indepartezi?

De ce poposesc pasarile in curtea noastra?

Motivul pentru care pasarile vin la noi in curte este pentru a cauta un loc de odihna , sau pur si simplu cand sunt in trece zboara deasupra casei si stau doar intr-un singur loc in aer. Un alt motiv bun de a veni la noi pe proprietate este deoarece aici gasesc mancare. De altfel ele va pot distruge si florile din gradina sau mai rau excrementele va pot distruge vopseaua masinii.

Cum putem opri pasarile?

Folosind produsele cu ultrasunete veti fi sigur ca le veti indeparta definitiv. O alta solutie buna sunt acele sisteme cu tepe care impiedica sa se aseze in anumite locuri, cum ar fi in centrul oraselor, pe cladiri importante, pe banci sau in alte locuri populate.

Produsele noastre recomandate Anti Pasari sunt:

Cautari recente:

anti pasari,plasa antipasari,sisteme anti pasari,antipasari,dispozitiv anti pasari,plasă contra păsărilor,alungarea graurilor,plase pasari,aparat anti pasari,sisteme antipasari,aparat anti grauri,anti vrabii,plasa pasari,cum pot fi alungate pasarele din livada,dispozitiv anti grauri,plase pentru pasari,plase antipasari,dispozitive anti grauri,antigrauri,dispozitiv cu ultrasunete de alungat grauri,dispozitiv antipasari,sistem antipasari,plase anti pasari,dispozitiv alungare grauri,aparat ultrasunete pasari,aparat ultrasunete alungat păsări,aparate anti pasari,ultrasunete speriat pasari,dispozitiv anti vrabii,aparat anti pasarii,dedeman aparate ultrasunete pt porumbei,Anti păsări dedeman ro,aparat ultrasunete pentru grauri,anti pasari pentru livada,plasa pentru pasari acoperis,aparat de speriat porumbei,cum scap de vrabii sub streasina casei,aparat de izgonit pasari,aparat de alungat pasari,Praktiker constanta plasa contra păsărilor,scapa de porumbei,anti grauri,aparat anti pasari praktiker,pieptan anti pasari,emitatoare anti pasari,cum scapam de pasarelele din curte,cum scap de vrabii,cum poti scapa de grauri,dispozitiv alungat pasari,dispozitiv alungat porumbei,contragraurilor,aparate pentru speriat pasarile daunatoare din livezi,dispozitiv anti pasari bird away,aparate pentru alungat pasarile,aparate antipasari,dispozitiv de alungat pasari,cum scapam de porumbei,dispozitive anti pasari,dispozitive de alungat graurii,plasa contra pasarilor dedeman
Taguri: , , , , ,

5 Responses to Anti Pasari

 1. takacs

  ANTI VRABIIIIII!! buna mar interesa o scula de asta dar rugamintea mea este sa nu ma fraieriti si dumneavoastra ca si alti cu aparate care mai bine le aduna decat sa le tine departe de casa! astept o recomandarea!! PS.pentru cainii vecini aveti ceva?? cu stima Takacs tel 0744629011

 2. Şerban Constantin

  Am o grădină cu livadă, vie şi legume de 1000 mp (25/40 m). Calamitatea cea mai mare o constituie graurii. Aş dori să-mi daţi o soluţie de apărare :plasă, aparat în vederea achiziţiei.Funcţie de răspunsul D-vs, mai mulţi proprietari din zonă vor comanda acest produs întrucât sunt disperaţi de daunele provocate de aceste păsări.
  Cu stimă
  ŞC

 3. takacs

  as vre sa indepartati acest anunt de pe paginea dv! takacs
  26 februarie 2012
  ANTI VRABIIIIII!! buna mar interesa o scula de asta dar rugamintea mea este sa nu ma fraieriti si dumneavoastra ca si alti cu aparate care mai bine le aduna decat sa le tine departe de casa! astept o recomandarea!! PS.pentru cainii vecini aveti ceva?? cu stima Takacs tel 0744629011

  • admin

   Buna ziua, pentru vrabii va putem recomanda un aparat pe baterie, cu senzor de miscare, care emite ultrasunete si un flash orbitor pt pasari, doar atunci cand acestea trec prin dreptul aparatului. Acesta se numeste Pestmaster Animal Away, si-l gasiti pe site-ul nostru la pretul de 179.99 lei. Impotriva cainiilor vecinilor va putem recomanda tot aparate cu ultrasunete, care sa nu va deranjeze pe dvs sau pe vecini, si care se activeaza atunci cand simte latratul cainelui, pentru a-l potoli. Acesta dispozitic este la pretul de 208.99. Pentru mai multe informatii si detalii consultantii nostri va stau la dispozitie la nr de telefon 0758.101.203.

Spune-ti Opinia

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>